11. Valaki fentről fogja a kezem

Interjút készítettem Zsédenyi Adriennel, vagyis Zsédával, a sugárzó szépségű énekesnővel. (Sok díj elnyerője, mint a Talentum-, Év Női Sztárja-, Év Énekesnője-, Európai Arany művész-, Cosmo -, Bravo-, Te vagy a legjobb-, Otto-, Új Korosztály Művészeti díj) Kíváncsi voltam, mi a titka a belőle áradó harmóniának, mit jelent számára a hit. A sok rohanás közepette tudsz azért készülni az ünnepekre, a karácsonyra is?

– Zséda: A karácsony számomra az év legszebb időszaka. A decemberi koncerteken ezt a hangulatot szeretném átadni az embereknek. Szeretném, ha meglátnák a karácsony igazi arcát, és a csodával a lelkükben készülnének az Ünnepre. Az a legszebb ebben az Ünnepben, hogy az emberek megállnak néhány napra, és csak azokra figyelnek, akik igazán fontosak számukra. Megszűnik a külvilág, csend és béke költözik az otthonokba.

Egy Nők Lapjás interjúban mondtad: „A hit fiatalon tart, a hitetlenség öregít.” Te miben hiszel?

– Zséda: Hiszek a jóban, abban, hogy az emberek zöme a lelke mélyén szívesebben tesz jót, mint gonoszat. – (Engem személyesen) minden nehézségen átsegít a tudat, hogy valaki fentről fogja a kezem és vigyáz rám, minden nagy lépés előtt. Minden, amit teszek, belső meggyőződésből fakad. Még soha semmit nem tettem, ami ne így lett volna.